Genel Başvuru

Çetaş Otomotiv

İstanbul(Avr.), İzmir, Kocaeli, Manisa, Tekirdağ(Çorlu)

İş Yerinde

İş Yerinde

Bugün yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Operasyon

Operasyon

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Operasyon

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

ÇETAŞ, otomotiv perakendeciliğinde Türkiye'nin en geniş kapsamlı otomotiv marka bayiliklerini bünyesinde barındıran bir otomotiv grubudur.

Bugün ÇETAŞ, 50  yılı aşkın sürede elde ettiği otomotiv tecrübesini; Ford, Renault, Dacia, Opel, Citroen, Peugeot, Isuzu, Ford Trucks, Toyota, Lexus  ve Cherry markalarının satış, servis, yedek parça ve ikinci el fonksiyonları ile temsil eden, Türkiye'nin bağımsız (otomotiv üreticisi veya distribütör tarafından sahip olunmayan) en büyük bayilik gruplarından biridir. Filo ve perakende müşterilerimize "Türkiye'nin Otomotiv Perakendecisi" sloganı ile, Çetaş deneyimini yaşatmak en büyük dileğimiz.

Büyüyen organizasyonumuzun bir parçası olmak ve kariyerinde güzel bir yolculuğa çıkmak istiyorsan ilanımızın detaylarına bakıp, başvurunu yapabilirsin.

GENEL BAŞVURU ilanı ile pozisyon ihtiyacına ve niteliklerine göre aday havuzuna dahil olmak istiyor ve;

  • Tercihen Otomotiv sektöründe Satış, Servis ve Yedek Parça bölümlerinde tecrübeli isen,
  • Pozisyon niteliklerine göre değişkenlik göstermek ile birlikte minimum Lise mezunu isen, (Teknisyenlik pozisyonlarında ortaokul diploması ve/veya ustalık belgesi yeterlidir)
  • İletişim ve ikna kabiliyetin yüksek ise,
  • Sorumluluk sahibi isen,
  • Otomotiv sektöründe kendisini geliştirmek istiyorsan.

Başvurunu çalışmak istediğin pozisyon ve lokasyon belirterek tamamlayabilirsin.

Seni ÇETAŞ’da neler bekliyor?

Çalışma Saatleri: Hafta içi 08:45-18:00, Cumartesi 09:00-16:00 aralığında çalışıyoruz, Pazar izinliyiz. Ayda 1 Cumartesi iznimiz var. Aynı zamanda Doğum günü izni uygulamamız da vardır.

Ulaşım: İşyerimize ulaşımımızı servislerle sağlıyoruz. Servis ulaşımının olmadığı yerlerde yol yardımı desteğinde bulunuyoruz.

Yemek: Öğle yemeklerimizi yemekhanelerimizde sunuyoruz. Yemekhane hizmeti olmayan tesislerimizde yemek çeki uygulaması sunuyoruz.

Sağlık Sigortası: Tüm çalışanlarımızın sağlıkları sigorta şirketleri ile güvence altına alınmaktadır. Pozisyon bazlı Özel Sağlık Sigortası veya Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yapılmaktadır.

Eğitim Yardımı: Müdür ve üstü haricindeki çalışanlarımızın İlkokul-Lise-Üniversite seviyelerinde öğrenim gören çocukları için okul dönemlerinde eğitim desteği sağlıyoruz.

İş birlikleri ve daha fazlası: Üniversitelerle ve alanında uzman kişilerle yapılan iş birlikleri sayesinde hem kişisel gelişimine katkı sağlayıp hem de kariyerinde seni bir adım öne çıkaracak fırsatlar sunuyoruz. 

İşe Alım Adımlarımız;

·       Başvuru

·       Ön Değerlendirme

·       Telefon ve Yüz Yüze Görüşme/Online Mülakat

·       Envanter Aşaması

·       Referans Araştırması

·       İş Teklifi

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı

Genel Başvuru pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Genel Başvuru Genel Başvuru Maaşları Genel Başvuru Nasıl Olunur? Genel Başvuru Nedir? Genel Başvuru İş İlanları
Hakkımızda

Otomobil, hafif ticari ve ağır ticari için ilk bakacağınız yer... ÇETAŞ, otomotiv perakendesinde Türkiye'nin en büyük otomotiv bayiliklerini bünyesin

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemekhane.

Genel Başvuru pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Genel Başvuru Genel Başvuru Maaşları Genel Başvuru Nasıl Olunur? Genel Başvuru Nedir? Genel Başvuru İş İlanları